• Postovani,

  Javljam se povodom jednog problema koji vec neko vreme ne mogu da resim.
  Naime, radi se o problemu sa tonovima. Do skoro nisam imao nikakvih problema, ali odjednom nisam u mogucnosti da nista slusam kako na youtube tako i na ostalim webstranicama.
  Na donjoj ikonici sa desne strane stoji crveni znak da tonovi ne funkcionisu. Takodje dobijam sledecu poruku ” “No Audio Output Device is installed”. Instalirao sam novi Win 7 Starter, ali nista nije pomoglo. Inace moj laptop je E-machines e350.
  Preuzeo sam i odgovarajuci drajver za pomenuti laptop ali nista se nije promenilo.
  Javljam se vama kao servisu, jer smatram da vi imate odgovarajuce resenje.
  Sta mi vi predlazete da uradim, posto mi je potrebno da sto pre resim pomenuti problem?

  S postovanjem,

 • E Machines 625

  U toku rada su se povremeno pojavljivale linije i kockice i ekran se “zamrzne” i posle restarta je opet radio normalno. Medjutim poslednji put više nije radaio. Znači nema nikakvog dešavanja, kad se uključi ništa se ne dešava.

 • Emachine e732g

  Instalirao sam novi operativni sistem na njemu…malo je radio dobro i krenuo je da se dosta pregreva(to se vec duze vreme desava) i da se gasi na svakih pola sata…medjutim krenuo je da se gasi na svakih 15 minuta…e sada nece da podigne sistem uopste…pa bih ja zeleo da mi vi instalirate novi operativni sistem i da pogledate zasto se pregreva toliko…

 • Emachine e525

  Opis problema: Lap top samo izbaci crn ekran, nista se ne vidi a on i dalje radi on sto je poceo. Ugasim ga na dugme (kod ekrana) i opet upalim i on nastavi kao da nista nije bilo. Cak i kada kopiram neke stvari sa laptopa na fles, on izbaci crn ekran, ja iskljucim/upalim i on i dalje prebacuje. Brisao sam sistem i instalirao minimalni broj neophodnih programa, misleci da je memorija i da je mator za programe kao sto su autocad (ver2010) ali isto se desava i kada je instaliran samo operativni sistem i par malih programcica (winrad, mozila ili chrome). Da napomenem da laptop (kupljen 2009) nije video majstora, nije ciscen i dr., ali je pedantno cuvan 🙂 Koja je vasa pretpostavka kvara i koja je ukupna cena otklanjanja tog kvara da vidim da li se isplati popravka ili da razmisljam o kupovini novog laptopa? Pozdrav.