lcd-ekrani novi sa 3 godine garancijom

Servis LCD ekrana

Zamena novih, originalnih LCD ekrana, SAMSUNG, LG, SHARP za sve modele laptopova.

Garancija na nove, original ekrane je 3 godine.

Ukoliko ekran nije slomljen, a ne radi pozadinsko osvetljenje ili se javljaju linije na ekranu, takav ekran mozemo da popravimo.

Garancija na popravku ekrana je 365 dana.

 

 

 

 

Cenovnik novih LCD ekrana:

Garancija na sve original ekrane je 3 godine. Navedeni cenovnik je za Samsung i LG ekrane

LCD 15.6″ :

 • 15.6″ standard, Cena: 83eur.
 • 15.6″ slim, Cena: 83eur.
 • 15.6″ slim 30pin, Cena: 83eur.
 • 15.6 slim 40pin, Cena: 83eur.
 • 15.6 standard 30pin, Cena: 83eur.

Šta treba da znate u vezi LCD ekrana za laptop?

Ekrani za laptop se sastoje iz tri dela: prednjeg staklenog dela na kojem se prikazuje slika, elektronike i osvetljenja ekrana LED ili neonke.

Kvarovi na elektronici ekrana su retki, ali se dešavaju često kod kineskih ili zamenskih ekrana. Kvar sa osvetljenjem ekrana je čest problem posle 3 – 4 godine korišćenja laptopa, jer neonsko svetlo u ekranu slabi vremenom i troši se. Takav kvar je lako popravljiv i zamena neonke u LCD ekranu spada u normalne kvarove na laptopovima. Prednje staklo koje daje sliku na ekranu ne crkava nikada, osim u slučajevima kada dodje do mehaničkog oštećenja ili loma stakla na ekranu.

Šta treba da radite kada slomite ekran na laptopu?

Ugasite vaš laptop i odnesite u najbliži servis da se zameni ekran. Nikako nemojte da palite vaš laptop i da pokušavate da ga koristite na eksternom monitoru ili televizoru kako bi izvukli podatke. Ukoliko su vam potrebni podaci dođite kod nas i mi ćemo vam besplatno uraditi backup podataka sa vašeg hard diska. Paljenjem laptopa i korišćenjem na drugi monitor rizikujete da napravite još neki kvar na laptopu.

akcija 15.6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

21 thoughts on “Servis LCD ekrana”

 1. Laptop nov HP je pao sa pola metra visine i na ekranu je mrlja.On inace odlicno radi.Ekran zelim da zamenim.Uslovi ,cena isl .

 2. U pitanju je Toshiba Satellite P55-A5200 kod koga se manifestuje da na levoj polovini ekrana je bleda slika, vide se ikonice. Pomeranjem polozaja ekrana prema napred ili nazad pojavi se ispravna slika na celom ekranu. Nekada radi bez prekida iako se lap top pomera levo desno, ali kada se polozaj ekrana pomera, menja polozaj gubi se idealna slika na toj polovini ekrana, tj. bledi a vide se i dalje sta je otvoreno na ekranu.
  U cemu je problem i koliko bi kostala popravka.

 3. Postovani,

  Da li radite zamenu ekrana na lap topu, s tim da ekran nije kupljen kod vas, vec je polovan. Dakle, potrebna mi je samo zamena?
  I ako radite, da li moze istog dana da bude gotov servis i koja je cena?

  Hvala pozdrav