• Simptomi neispravnosti laptopa Hp G62:

  Pali se laptop, nekada svetle lempice nekada ne ali slike nema na ekranu, ili se dešava da se pali laptop i ako ostane pa se uđe u sten baj, više nemože dea se upali slika

  Retko ali se dešava – kada hoćete da upalite vaš laptop on je mrtav pokazuje samo lampicu za punjenje ali se ne pali.

 • Moj HP laptop 15-ay058nm dobro radi, ali je minimalna potrebna konfiguracija na platformama koje me zanimaju (za online časove) 8GB RAM, dok on ima 4GB. Imate li odgovarajuću memoriju? Ako imate, po kojoj ceni?

  Intel Core i3-5005U (2.0GHz) / 128GB SSD / 4096MB DDR3 SDRAM / Radeon Graphics

 • Laptop hp G72 intel core i3, ATI RADEON – uključuje se ali ekran nema sliku, ništa se ne pojavljuje, crni se.
  Šta je u pitanju?

 • Pozdrav, potrebna mi je baterija AI06XL HSTNN-LB6X (HSTNN-C86C) 11.4V 96Wh za HP ZBook 17 G3 laptop. Treba mi i HP kablić za povezivanje dodatnog ssd/hdd-a u ovom laptopu. Dali ih imate, nove ili polovne i koja je cena ?

 • na HP Probook ne radi mi taster levo od desnog shifta. prvi do njega otezano. Pri kucanju nekih od velikih slova mi ubacuje jos po neko dodatno slovo. Mislim da je laptop jos u garanciji, ali nisam sigurna da li mi je ukucanin prosuo nesto po njemu. Da li i kada da dodjem do Vas?

 • Fizički oštećen 17.3″ displej na HP laptopu. Specifično je što postoji zaštitno staklo preko displeja. Da li postoji mogućnost zamene i kolika je cena?

  HP Pavilion dv7-1262eg (NG543EA)
  519262-001 Flush glass display panel

 • hp envy 15-j080ez beo ekran ,menjan flet kabal sa polovnim malo bolje ali opet belo. Zamenjen sa novim radio je 2 dana ok sada opet beli ekran sam od sebe . Kada se pritisne sam ekran ,vrati se u normalu i onda opet pobeli i ako se ne dira ekran. Znaci kada podgla im olovku ili nesto slicno izmedju panela i laptopa radi ok neko vreme. Da li je moguce da je opet flet kabal ili nesto drugo moze biti uzrok. Ja sam iz Uzica i poslao bih ako okvirno mozete reci cenu za zamenu panela ili flet kabla? Da znam da li imam racun da ga radim.Hvala