backup podataka na laptopu

BackUP Podataka

Backup podatakaBackup svih podataka sa HDD

Prvo pitanje je da li vam je potreban backup podataka? Ako je odgovor potvrdan pažljivo pročitajte tekst koji sledi.

Backup i kopiranje podataka sa hard diskova koji se nalaze u vašem neispravnom laptopu je potpuno besplatno i sigurno.

BackUp

Čuvanje, ili backUp podataka se vrši na naš Cloud server i to je bezbedno i sigurno za vaše podatke. Ukoliko se vrši neka veća popravka na vašem laptopu, svi podaci će, zahvaljujući našem Cloud BackUp HDD Clone softveru, ostati sačuvani i bezbedni.

Zašto da radite backUP podataka?

Da li ste razmišljali o tome a jednog dana otvorite vaš laptop i nemate niti jedan vaš dokument? Nijednu sliku, omiljeni video. Porodične albume, slike sa letovanja. Da izgubite slike sa rođendana vašeg deteta. Prvog dana u školi, venčanja, krštenja. Doček nove godine, romantično putovanje. Neko drugo putovanje, odnosno bilo koji drag događaj. Treba da shvatite da podaci u laptopu nisu 100% sigurni. I grom iz vedra neba može da uništi vaše podatke. Ali bukvalno tako. I neki virus može da uništi podatke, ukoliko nemate adekvatan antivirus program. Takođe i ljudski faktor, odnosno greška, može biti razlog gubljenja podataka. Sprečite sve te pojave na jednostavan način. Laptop nije perpetum mobile. On se sastoji iz određenih komponenti koje mogu da prestanu sa radom. Nekada je moguće povratiti podatke. Takođe nekada jednostavnije nije, ili previše košta. Šta da radite u tom slučaju? Da li da se nadate da takav maler sa podacima neće baš vama da se desi? Ili da budite sigurni da su vaši podaci sačuvani, bez obzira na potencijalne havarije sa laptopom?

Naš savet je da redovno radite backup podataka. Bilo ne neki eksterni medij, ili na neki naš cloud server. Ne košta puno, ali vi mirno spavate. Ne razmišljate da li će neko da vam ukrade laptop. Ili da li će podaci da nestanu na neki drugi način.

Naš savet je da nas kontaktirate. Io je siguran način da nađemo najbolje rešenje za bezbedno čuvanje podataka.