besplatna dostava i preuzimanje laptopova na vasoj adresi

Besplatna Dostava/Isporuka

Laptop Expert Kuriri su vam na raspolaganju od 10 do 20 časova svaki dan, besplatno. A od 22:00 do 7:00 samo radi Hitna služba popravke 24 časa.

1. DOLAZAK ZA UREĐAJ – BESPLATNO

Dolazimo u roku od jednog sata, preuzimamo vaš uređaj i donosimo u servis na dijagnostiku.

2. DIJAGNOSTIKA KVARA – BESPLATNO

Serviseri imaju 1 sat, od kada se uređaj primi na servis, da urade dijagnostiku i da vam jave cenu.

Ukoliko vam cena odgovara – uređaj se popravlja.

Ukoliko vam cena ne odgovara, uređaj se vraća narednog dana, naravno, besplatno.

3. VRAĆANJE LAPTOPA – BESPLATNO

Od trenutka kada vam serviser javi da je vaš uređaj popravljen u roku od 1 sat, uređaj će vam isporučiti Laptop Expert Kuriri besplatno.

4. OVA USLUGA JE BESPLATNA I AKO POPRAVLJATE I AKO NE POPRAVLJATE LAPTOP

Mi smo jedina firma u Srbiji i Beogradu koja nudi ovakvu vrstu usluge. Zbog sve većeg broja ljudi koji zbog posla i drugih obaveza nisu u mogućnosti da dođu u servis, mi smo rešili da otvorimo posebno odeljenje – Besplatna laptop servis kurirska služba i da ljudima koji imaju probleme sa laptopovima olakšamo i popravimo laptop brzo i sigurno. Svetske firme u većim gradovima bez ovakve usluge ne bi bile uspešne. Mi pokušavamo da uvedemo neke novine i standarde u Beogradu i to radimo jako uspešno. Besplatan dolazak i preuzimanje uređaja je nešto što svaka firma, koja nudi uslugu, mora da ima u ponudi. Ali, nažalost, naše firme nemaju ni osnovna sredstva za funkcionisanje i ne pomišljaju da daju bilo šta besplatno. Na našu sreću, mi nismo takva firma. Mi volimo svoj posao i nastojimo da 80% naše zarade preusmerimo u usavršavanje, kao i u aparate koji olakšavaju posao i nama i korisnicima koji popravljaju uređaje kod nas.

pozovi-kurira