Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

28 thoughts on “SONY Servis”

 1. Pozdrav , posedujem laptop marke Sony model SVE151D11M , nosi plocu MBX-269 , grafika u procesoru ,pun intel , laptop je bez tragova koriscenja donet iz Svajcarske ali nece da upali , desava se da ima led lampice pri paljenju koje se pale i gase na svakih 10sekundi i tako non stop , nema slike na ekranu – da li moze da se popravi i koliko bi kostalo ? hvala

 2. sony vaio model SVE14AG18L

  Zdravo,imam problem sa zatvaranjem i otvaranjem lap topa,problem je u desnoj sarci koja se klima i ne otvara pravilno ekran vec se maska od ekrana podbocuje i tezi da se slomi..Vec se slomio deo plastike za koji je okolna plastika ekrana fiksirana sraficem iznad desne sarke.Pokusao sam da slikam kako bih vam sto precizniije ukazao na problem.Nisam bas siguran koji je deo problematican ali definitivno se kvar vrti oko sarke.Nadam se da vi imate odgovarajuce delove i mozete da otklonite kvar.Poslao bih vam lap top brzom postom u skorije vreme.Ocekujem vas odgovor u vezi cene opravke i vremena trajanja opravke.Za dodatne informacije mozete me kontaktirati.Hvala,Slavisa.

 3. Sony Vaio I3-4gb-640gb-4000HD-Win8.1

  Postovani

  Hteo big da mi ugradite SSD, da li treba da kupim komplet ovaj upgrade kit , ili samo disk moze da se stavi bez problema , pored postojeceg harda?

  hvala

 4. Pozdrav

  Sony Vaio VPCCB3S1E laptop Intel I5, 4GB ram integ. Intel HD3000 + AMD Radeon series 6630-6670M, problem je nastao pre 10-tak dana kada se ekran skroz zacrneo, da ne duzim, uradjen format , install win 7 64, pa format install win 10 64 pro, sta god uradio sa AMD drajverima nista nije pomoglo, nasao sam bukvalno na stotine primera na raznim forumima sa skoro istim problemom, naime plavi ekran i greska u atimkpag.sys, sto dovodi do toga da je u pitanju hardwer issue 99% sa AMD grafickom.
  Da li moze da se odlemi/zameni ta graficka i ako moze koja je cena dela + ruke ?

1 3 4 5