• Dobro veče, izvinjavam se što imam laptop sa modelom matične ploče pegatron B74 Rev 1.0 Voleo bih da znam da li možete da mi pomognete sa BIOS-om jer je onaj koji donosi fabrika star i dolazi očigledno blokiran, što me ograničava na napredne konfiguracije .

  Ja ću biti pažljiv na vaš odgovor
  Hvala vam!

 • Pozdrav,

  Imam Surface pro 3 i type cover. Odjednom je tastatura prestala da radi. Da li bih mogao da donesem da pogledate o čemu se radi?

 • Poštovani,

  Molim Vas za informaciju da li možete da zamenite touch na Microsft Surface Pro 3 (ekran radi), kolika je cena i rok za zamenu.

  Srdačno,
  Dalibor Jurašin

 • SATELLITE L855-S5243

  Lap top blokira ponekad jednostavno tastatura i sve blokira,moram da ga ugasim na dugme.Nakon toga ne zeli da se upali monitor NUMLOCK dugme ne svetli a cuje se da radi,posle dugih pokusaja paljenja i gasenja u nekom trenutku dolazi do podizanja sistema i normalnog funkcionisanja..Flet kabal nije jer kad ga prikacim na HDMI isto..Hvala unapred

 • Na laptopu postoji 2 usb ulaza i problem je sa oba 2. Cas rade cas ne rade…vise ne rade nego sto rade. Touchpad isto ne radi ali mislim da nema veze sa usb-om jer je prestao da radi kad sam sam pokusao da ocistim od prasine…pa je mozda problem u kontaktu ali nisam otvarao ponovo laptop. Koristim usb mis ali sad je zbog tog usb-a problem. Zanima me koliko bi kostala ppopravka (bar otprilike).