novi original delovi za laptop

Delovi za laptop

delovi

Za kvalitetan servis laptopova vrlo su važni rezervni delovi. Laptop Servis ima na stanju 95% svih delova za sledeće modele: Toshiba, Asus, Acer, Dell, MSI, HP, Samsung, Lenovo, IBM, Fujitsu Siemens, Gericom i mnoge druge modele.

DELOVI – KVALITET, CENA I GARANCIJA:

Svi delovi za navedene modele laptopova su isključivo originalni delovi za laptop poručeni od renomiranih proizvođača. Garancija na sve delove kupljene kod nas je od jedne do tri godine, koliko i sam proizvođač propisuje.

Ukoliko vam je potreban neki od delova za vaš laptop, molimo vas da pošaljete upit na e-mail sa modelom i serijskim brojem vašeg laptopa.


 

Mi smo najsavremeniji servis sa najvećim izborom rezervnih delova i opreme za sve modele laptopova u Srbiji.

Savet:
U današnjem svetu sve više su zastupljeni delovi za laptop raznih kineskih proizvodjača. Reč je o delovima koji su identični originalu, ali su znatno slabijeg kvaliteta i nemaju garanciju. (servisi na takve delove daju garanciju na svoju odgovornost od 3 do 6 meseci). Takve delove treba izbegavati iz više razloga. Ti delovi nisu preporučeni od proizvodjača. Takvi delovi za laptop su izuzetno loši za rad vašeg laptopa, i mogu da prouzrokuju dalje kvarove na laptopu. Original delovi koje isporučuje proizvodjač su na ivici nekog dobrog kvaliteta a kineske kopije su po nekoliko puta lošije od originala. Takodje cena tih loših kopija je zanemarljivo manja od cene original dela.