hitna-popravka laptopa 24 casa

Hitna Popravka laptopa

Hitna popravka laptopa

Laptop Expres Hitna Popravka laptopa vam je na raspolaganju 24 časa – van redovnog radnog vremena i noću. Ukoliko vam se pokvario laptop tokom večernjih sati ili ste prosuli tečnost na laptopu ne oklevajte da nas pozovete. Naši dezurni serviseri su u pripravnosti celu noć uveče od10:00pm. do ujutru 9:00am. svaki dan i nedeljom.

Kome je potrebna hitna popravka laptopa?

Hitne popravke samo u ekstremnim slučajevima, koje ne mogu da čekaju sutra.
Kurir Laptop Servisa dolazi po vaš uređaj, nosi ga u servis i odmah započinje popravku uređaja. Kada popravi vaš uređaj, vraća vam na adresu.

CENA HITNE POPRAVKE :
Cena ove usluge je: 5000 dinara + standardna cena popravke vašeg uređaja.

Ukoliko ste se odlučili da pozovete našu brzu hitnu službu popunite uredno kontakt formular na sajtu, sa svim treženim podacima i sacekajte 15 minuta da vas dežurni serviser pozove. Ukoliko u roku od 15 minuta i manje ne dobijete poziv od dežurnog servisera budite slobodni da ga pozovete na mobilni telefon: 064 05 4444 7

hitna popravka laptopa - kontakt

Da li se isplati hitna popravka laptopa?

Svako ko se ozbiljnije bavi računarima reći će da se hitna popravka laptopa uvek isplati, da se ona podrazumeva, jer pre svega, rokovi moraju da se poštuju, odnosno posao ne može da čeka. Ulaganje u ovakvu vrstu popravke je višestruko isplativo. Naravno, postoje oni kojima dan ili dva ne znače puno. Oni u svakom slučaju mogu da sačekaju redovan servis.

SAVET: Ova usluga se koristi samo za slučaj kada prospete vodu na vašem laptopu ili je baš neki bitan razlog u pitanju pa se laptop mora popraviti u toku noći. Imajte razumevanja da ne zovete hitnu službu ukoliko niste 100% sigurni da vam baš u tom trenutku treba ispravan laptop.