hitna-popravka laptopa 24 casa

Hitna popravka laptopa

Hitna popravka laptopa

Laptop hitna popravka laptopa vam je na raspolaganju 24 časa – van redovnog radnog vremena i noću. Ukoliko vam se pokvario laptop tokom večernjih sati ili ste prosuli tečnost na laptopu ne oklevajte da nas pozovete. Naši dezurni serviseri su u pripravnosti celu noć uveče od 20:00pm. do ujutru 7:00am. svaki dan i nedeljom.

Kome je potrebna i kako funkcioniše?

Hitne popravke su samo u ekstremnim slučajevima, koje ne mogu da čekaju sutra.
Kurir laptop servisa dolazi po vaš uređaj, nosi ga u servis i odmah započinje popravku uređaja. Kada popravi vaš uređaj, vraća vam na adresu.

Cena :
Cena ove usluge je: 5000 dinara + standardna cena popravke vašeg uređaja.

Ukoliko ste se odlučili da pozovete našu brzu hitnu službu, popunite uredno kontakt formular sa svim treženim podacima, odaberite opciju HITNA POPRAVKA i sacekajte 15 minuta da vas dežurni serviser pozove. Očekivano vreme za koje će vas pozvati serviser je 15 minuta.

 

 

Da li se isplati hitna popravka laptopa?

Svako ko se ozbiljnije bavi računarima reći će da se hitna popravka laptopa uvek isplati, da se ona podrazumeva, jer pre svega, rokovi moraju da se poštuju, odnosno posao ne može da čeka. Ulaganje u ovakvu vrstu popravke je višestruko isplativo. Naravno, postoje oni kojima dan ili dva ne znače puno. Oni u svakom slučaju mogu da sačekaju redovan servis.

Savet: Ova usluga se koristi samo za slučaj kada prospete vodu na vašem laptopu ili je baš neki bitan razlog u pitanju pa se laptop mora popraviti u toku noći. Imajte razumevanja da ne zovete hitnu službu ukoliko niste 100% sigurni da vam baš u tom trenutku treba ispravan laptop.