akcija-ciscenje-laptopa-od-prasine

Akcije popusti

INSTALACIJA WINDOWSA – Cena: 950din.

POPRAVKA PUNJAČA – Cena: 950din.

ČIŠĆENJE COOLERA – Cena: 950din.

AV BITDEFENDER 2019+ – Cena: 1950din.


Šta obuhvata instalacija windowsa:

Instalacija Windowsa podrazumeva kompletnu instalaciju Windowsa 7, 8 i 10, sa Office paketom i drajverima.


Šta ovuhvata popravka punjača:

Popravka punjača podrazumeva kompletnu popravku neispravnog punjača, nezavisno od kvara na njemu.


Šta obuhvata čišćenje kulera i hladnjaka:

Čišćenje coolera podrazumeva kompletno otvaranje laptop računara, nezavisno od modela i marke, čišćenje coolera i zamenu termalne paste i termalnih gumica na procesoru i grafičkoj kartici.

volim laptop servis

ČIŠĆENJE COOLERA

CENA: 950 dinara. Akcija traje do 13. decembra.

volim laptop servis

SERVIS PUNJAČA

CENA: 950 dinara. Akcija traje do 13. decembra.

volim laptop servis

INSTALACIJA WIN 10-11

CENA: 950 dinara. Akcija traje do 13. decembra.

akcija 15.6

SAVETI LAPTOP SERVISERA ZA ČIŠĆENJE KULERA:

Najveći neprijatelj vašeg laptopa je prašina u laptopu. Preporučuje se, jednom u 6 meseci, da se ceo laptop otvori i da se očisti rashladni sistem i zamene termalne gumice i termalna pasta na procesoru i grafičkoj kartici. Standardni, najčešći kvarovi na laptopovima su problemi sa grafičkim karticama koji nastaju usled pregrevanja laptopa, zbog začepljenja rashladnog sistema kulera od prašine koja se skuplja između hladnjaka i sistema za izduvavanje vazduha kulera – ventilatora. Redovnim čišćenjem vašeg laptopa izbegavate 80%  kvarova koji mogu da se dese na vašem laptopu. Laptop Servis je formirao cenovnik za čišćenje vašeg laptopa, nezavisno od modela, jer je svaki laptop koji se pregreva za nas isti i postoji mogućnost nastanka kvarova na njemu. Kako bi to sprečili čišćenje je 950din.


SAVETI LAPTOP SERVISERA ZA LAPTOP PUNJAČE:

ORIGINAL PUNJAČ je najsigurniji i najbolji punjač za vaš laptop. Pravi laptop serviseri koji se bave elektronikom preporučuju isključivo original laptop punjače ili punjače koji su bolji od originalnih, ali ti punjači su nekoliko puta skuplji od originalnog, pa za tim nema posebne potrebe. Original punjač ima na sebi parametre, a to su voltaža (V) i amperaža (A). To su dva osnovna parametra na koja treba obratiti pažnju. Ali, to zna da varira. Nekad se desi da jedno piše, a drugo je u stvarnosti. Proizvođači: Toshiba, HP, Asus Samsung, Lenovo i mnogi drugi, proizvode punjače koji su prošli sve testove i na svom izlazu daju voltažu i amperažu kao što piše. To može da varira +-5% i to nije strašno.  Vaš laptop na original punjaču troši onoliko struje koliko mu je potrebno i ne dolazi do stanja da troši više, a da punjač ne može to da da na svom izlazu. Tako da taj laptop radi dobro i njegove komponente ne trpe nikakvo opterećenje, jer dobijaju toliko napona (V) i ampera (A) koliko im je potrebno. UNIVERZALNI PUNJAČI raznih proizvođača su nepoverljivi i nepouzdani iz razloga što jedno piše na njima, a drugo je u stvarnosti. Takođe, imaju na sebi neka podešavanja napona od 12 – 24V i piše da ima 4A, ali za vaš laptop je potreban punjač od 19V. Npr: 4A, a na univerzalnom to piše i vi kupite taj punjač. Ono što treba da znate je da taj punjač na 12V daje 4A, ali na vaših 19V on daje max. 3A što nije dovoljno da vaš laptop radi normalno. Ali u stvarnosti taj napon na univerzalnom punjaču je varijabilan i nije konstantan. Ukoliko piše 4A, on nema ni 3A. Tako da vašem laptopu ne odgovara da radi na tom punjaču. Ali, tamo sve lepo piše i vi ste ga kupili i  laptop radi. Laptop radi na takvim punjačima zato što su komponente u vašem laptopu kvalitetne i napravljene da traju dugo pa trpe, samim tim se više zagrevaju, ali rade. Tako se, posle nekog izvesnog vremenskog perioda, te komponente od pregrevanja troše i počinju da se kvare. Vi jednog dana hoćete da upalite vaš laptop i on je mrtav, ne pali se. Popravka starog punjača je najsigurnije i najjeftinije rešenje.  Kupovina univerzalnog punjača je SMRT za vaš laptop. Kupovina punjača koji liči na vaš i nije identičan je takođe smrt za vaš laptop, jer se radi o kopiji punjača koji je u rangu sa univerzalnim punjačem. Obratite pažnju na kupovinu, jer se dosta punjača univerzalnih prodaje kao original. Treba da znate da univerzalni punjač ili ta identična kopija u Kini košta 2 dolara, a kod nas se prodaje od 2000 dinara do 5000 dinara i tu se radi o jednom istom punjaču, upakovanom u različita kućišta. Kako prepoznati da li je punjač kopija? 1) Proverite težinu punjača – to je jedan od prvih faktora, jer je kopija osetno lakša od original punjača. 2) Proverite da li se model i serijski broj punjača nalaze na istom mestu na nalepnici i da li nalepnica, na kojoj piše model i serijski broj, liči na taj drugi punjač.


SAVETI LAPTOP SERVISERA ZA INSTALACIJU SISTEMA WINDOWS:

WINDOWS (xp, 7, 8, 10) –  Svi Windows sistemi funkcionišu na jedan način. Korišćenjem Windows operativnog sistema na duže vreme, u samom sistemu se skuplja dosta podataka, virusa, malvera i ostalih dodatnih podataka i ostataka od instalacije raznih softvera. Windows sistem se, ukoliko se kontinualno svaki dan koristi, mora čistiti na 3 meseca. Ukoliko se ne čisti i nema originalan antivirus softver, taj Windows se mora min. na 1 godinu reinstalirati ili obrisati ceo sistem, a zatim staviti novi. Popravka Windows sistema koji je radio godinu dana bez antivirus softvera i bez čišćenja je uvek neuspešna. Takav Windows se može ispraviti, ali to nije dugotrajno. Treba ga zameniti novim, svežim Windows sistemom. Da bi zaštitili vaš Windows kupite godišnju licencu antivirus softvera. Nikako ne koristite trajal i besplatne verzije, jer ti AV softveri ne rade ništa, samo usporavaju vaš laptop. Besplatan antivirus je samo da se isproba kako radi njegov softver, pa ukoliko vam to odgovara, on nudi mogućnost plaćanja u roku od 15 ili 30 dana, a za to vreme dok je u računaru on ne čisti viruse. Isključivo radi kao test softver (na ovo većina ljudi ne obraća pažnju, kao ni serviseri koji stavljaju takve antivirus softvere besplatno ili ih naplaćuju). Instalirajte neki od programa kao što je CCLEANER i čistite vaš računar jednom nedeljno. Pravilnim korišćenjem i legalnim antivirus softverom sačuvaćete sebe muke da na svakih 3 do 6 meseci idete kod laptop servisera i da vam stavlja nov sistem. Antivirus nije luksuz. On se smatra zaštitom i obaveznim za funkcionisanje vašeg laptopa. Što pre shvatimo da se bez legalnog antivirusa ne može, time izbegavamo softverske kvarove na Windows sistemima.