• Dobar Dan,
  Imam problem da Asus laptopom a73t, Windows 10 se ne pokrece(zaglavi se na ucitavanju, na plavom prozoru sa rotirajucim krugom) ili ako I uspe da se pokrene npr u safe mode, pokretanje traje I po 12 sati a nakon toga I Sam rad u windowsu je extremno spor, kopiranje, dijagnosika, programi se ne pokrecu ili se ne prikazuju svi prozori, elementi. Zanima me da li mogu doneti laptop na servis Ali iskljucivo u mom prisustvu na licu mesta, zbog sigurnosti podataka, I koliko bi to kostalo ? Takodje neki srafovi su ispali kod preklopa, struje, pa ako moze i to da se resi, zasrafi. Hvala !!

 • Pozdrav,
  Interesuje me da li vršite nadogradnju laptopa, trebao bih da povećam RAM sa 4 GB na 12 GB i ubacim SSD 256 GB, naravno ukoliko je to moguće,tj. ukoliko laptop to može da podrži. U pitanju je laptop ASUS X555Y.
  Trebao bih još da zamenim displej i sredim bateriju zbog toga što sam laptop zaboravio na suncu pa je baterija crkla a na displeju se pojavila jedna bela tačka.
  Srdačan pozdrav.

 • Dobro jutro

  Interesuje me da li imate bateriju za Asus UX301L (oznaka baterije C32N1305)?

  Srdacan pozdrav
  Sasa

 • Fali mi jedna tipka broj 4 model ASUS N551ZU kupljen pre 3 godine silber backlight . Dali moram da kupim sve tipke ili mogu samo jednu i koliko kosta ?

 • Da li imate tastaturu za ASUS N56VV sa pozadinskim osvetljenjem
  Ako imate koja je cena

  Unapred zahvalan na obavestenju