• Postovani,
  imam model Asus k95v koji radi dobro. Mislim da je problem u njegovom originalnom punjacu jer kad ga prikljucim na njega do skoro je stalno prebacivao na battery mod i ac mod u toku rada a sada i to ne radi jer lampica za punjenje vise ne svetli i kompjuter se brzo gasi. Da li se moze popraviti ovaj adapter?
  Hvala
  Dejan

 • Pozdrav,
  Imam ASUS X560UD-EJ425 i u poslednjih par dana ne radi mi nekoliko tipki na tastaturi iz ne znam kog razloga, ništa nije prosuto. Takođe, na jednoj tipki je pokidana plastika. Kolika bi bila cena ukoliko biste vršili zamenu čitave tastature?

 • Imam Asus x51rseries kojem je. U kvaru ploca,bez tastature i hd-a, ostale komponente su ispravne i Asus x59sl kohem ne radi video chip bez hd-a .imaju li vrijednosti kakvu i da li se mogu popraviti?
  Hvala!

 • Moj laptop je star 3 godine. Od po;etka “baguje” i potrebno ga je isključiti i ponovo uključiti da bi radio. Medjutim, zadnjih mesec dana veoma teško se uključuje na dugme za paljenje i neretko je potreban jak pritisak da bi se upalio ili ugasio, a nekada radi normalno-
  Molim Vas da mi javite da li je moguća popravka, koliko dugo bi trajala i cenu popravke.
  S poštovanjem,
  Biljana Čukić

 • Dali ovaj model ASUS X540MA-GQ064 Zlatni 15.6″,Intel DC N4000/4GB/500GB/Intel UHD 600 ima dodatni slot za ubacivanje dodatne memorije?