Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

129 thoughts on “DELL Servis”

 1. pozdrav ljudi, imam jedno pitanje za vas.
  Imam dell e5440 laptop (i5 4300u sa nvidia 720m grafikom) na kom imam problem, predpostavljam da je ploča gecrkt, pa me zanima da li je moguća opravka. Kada utaknem punjač u laptop (originalni) ledica na punjaču se samo ugasi i to je to.
  Poručio sam drugu ploču (sa i3 i integrisanom grafikom), zamenio sve, nakačio punjač i kada upalim laptop ledica ispod power tastera se upali (ništa drugo se ne pali) i posle nekih 15-20 sec se ugasi. Pošto sam mislio da nešto nisam dobro spojio krenuo sam da rastavljam ponovo i povadio sve dodatne komponente (memoriju, hard, pci karticu, raskačio tastaturu, miša, ostavio samo klot mašinu, ploča, cpu i monitor) i kada sam priključio punjač laptop se sam pali, odnosno sam pusti struju ali opet se isto dešava. Tada sam primetio da na delu gde je procesor dole odnosno na delu gde bi trebalo da bude grafika kao da pravi coilwhine iako nema nikakavih namotaja na samoj ploči. Posle kada sam opet sklopio laptop opet isto, samo što sam skontao da kada je na baterije on se ne pali sam kada utaknem punjač.

  Pošto sam u međuvremenu našao drugi laptop sa njega sam skinuo ploču i stavio u moj (nisam taj koristio zato što je moj monitor 1600*900, a ovaj je 1366×768) pa sam se nadao da nekako opravim barem jednu od ove 2 ploče pa da taman i ženi napakujem laptop 🙂

  Mislim da sam sasvim dovoljno dobro objasnio šta se dešava, a pošto sam iz Sr Mitrovice čisto da mi kažete da li tu ima spasa da ne dolazim bez veze za BG 🙂

 2. Poštovani,

  trebam tastaturu,novu, sa pozadinskim osvetljenjem, sa slovima (šđžćč) za model dell:
  Vostro 15 5568 Service Tag: 7VW2YF2 Express Service Code: 17165813438.

 3. Postovanje ,
  Interesuje me da li imate cooler za dell latitude E5520 i koja mu je cena sa ugradnjom .
  Unapred zahvalan na odgovoru .
  S`postovanjem Kozjak

 4. Poštovani,
  Koristim laptop dell inspiron n5110 i desilo se da se na desni deo tastature prospe mala količina – supe. Istog momenta je sve obrisano, ali mi tada nije palo na pamet da okrenem lap top naopako, čak ni da ga isključim. Radio je normalno, ali se ne sećam da li sam kuckala nešto po tastaturi. Posle par sati sam ustanovila da tastatura ne radi kako treba – neki tasteri su OK, neki ne. Sve drugo radi najnormalnije.
  Pozvala sam servis koji nam održava računare u firmi, uzeće ga danas da “pokušaju da očiste”, ali čitajući sad o čišćenju matične ploče, o tome da je potrebno to uraditi maksimalno do 24sata nakon prolivanja tečnosti, mislite li da je neophodno izvršiti temeljno čišćenje matične ploče ili najpre proveriti da li je tečnost uopšte doprla do nje? Ja ne znam da otvaram računar, te je brisanje tečnosti izvršeno samo spolja.

1 23 24 25