• Molim vas za odgovor na pitanje u vezi DELL Inspirion 5566 sa I3 procesorom. Ubačen je u njega SSD umesto HD. Užasno je spor i to ne zavisi od brzine interneta. Namenjen je isključivo za posao kada sam na putu : pristup aplikacijama APR, Poreske uprave, CROSO, aplikacija moje poslovne banke (Asseco ) i preko VPN konekcije mom serveru gde je instaliran računovodstveni program Biznisoft. Sve drugo nije neophodno i ne koristim – pogotovo ne igrice i slično. Trenutno mu je i baterija prijavljena kao potpuno prazna i trebala bi da se menja. Opšte stanje je dobro.
    Pitanje je ima li tu prostora za neko poboljšanje i koliko bi se to isplatilo ? Ako je moguće, koliko bi to koštalo kod vas? Nije mi u interesu da prebacujem sertifikate i licence na drugi uređaj, pa bih rado prihvatio neku reparaciju ako se isplati, naravno.

    Hvala unapred na odgovoru.

  • Zdravo, interesuje me ekran za Dell Latitude E7270 service tag (S/N):C3VGQ92, EXPRESS SERVICE CODE 26355635174. Ne mora biti touch, kakav je original ekran.
    Koja je cena, koliki je rok isporuke i da li isporucujete van Beograda ?

  • Dobar dan, treba mi zamena baterije za Dell Latitude 5289 2-in-1 (Service TAG S/N H3TTBH2, Express Srv Code 37236774998)
    Tip baterije je K5XWW 60WHR N18GG 7.6V, 6000mAh, ugradna
    imajuci u vidu da je nema listingu, koliko se ceka, i koliko bi to kostalo?