Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

109 thoughts on “DELL Servis”

 1. Dobar dan želim.Ja imam Dell-laptop Latitude XT od 12.inča.Pukla mi je šarka.Ta šarka je takva,da okreće se u 180′, i normalno ide gore dole.
  Volio bih da pitam,da li možete mi popraviti,staviti drugu šarku?

 2. Postovani,
  Dell Model:Inspiron 3521
  Dell Model No:3521-8367
  Operativni sistem:Windows 7
  Na pocetnom ekranu se pojavljuje plavi ekran a nekad pise windows error recovery I pokrene se neko odbrojavanje.Kasnije pise Startup repair cannot repair this computer automatically.Imam dve ponudjene opcije,prva
  je Send information about this problem a
  druga Don’t send.Posle toga se ugasi.
  S postovanjem,
  Ana Stavric

 3. Dobar dan.
  Imam Dell Inspiron GeForce GTX 1050ti, donešen iz Amerike početkom ovog meseca. Tamo sam ga naručio preko njihovog oficijalnog sajta i doneo za Srbiju.
  Pre oko nedelju dana se od jednom ugasio igrajući igru Watch Dogs 1 koja i nije toliko zahtevna za njega, po njegovim specifikacijama. Inače to je jedina igra koju sam instalirao, čisto da bih proverio kako radi i kako izgleda. Nakon ponovnog uključivanja (podizanja sistema) vidim da postoji problem sa grafičkom kartom. Pokušavao sam da izbrišem sve Nvidia drajvere koji su zaduženi za osposobljavanje kartice za rad i da ih opet instaliram, ne radi. Probao da u Device menager-u kliknem disable, nakon toga enable, ništa. Probao sam čak da skinem FLEA power, vađenjem baterije i pritiskom power dugmeta, ne uspeva ni to. Ponovno instaliranje sistema takođe nije pomoglo. Ne znam na osnovu čega da ukapiram da li je hardverski ili softverski problem. Vrlo je moguće da je kartica jednostavno pukla, ali mi onda ceo kompjuterski svet deluje besmisleno jer ne mogu ni u šta da imam poverenja. Lap top je nov kupljen pre mesec dana i vrlo je malo korišćen generalno.
  Imate li ideju za rešavanje problema, to jest, da li ima smisla da vam donosim lap top kako bi nešto moglo da se reši? 🙂 Hvala

 4. Imam laptop Dell Inspiron 5050, polomio mi se ekran. Zanima me ima li mu spasa, tj zamene, i koliko košta? Da li se isplati, ili moram da tražim nov laptop. Ekran je 17-tica.

1 19 20 21