• Postovani,
  Na kompanijskom laptopu Dell Vostro 15 5100 imam problem sa usb konekorima koji se nalaze sa leve strane -prekida konekcija. Uvidom na internetu saznao sam da su ti konektori na zasebnoj stampanoj pločici. Pitanje je da li ona može da se kupi kao rezervni deo ili je mozda imate sa nekog polovnog a istog tipa laptopa.

 • Imam dell laptop koji sam dobio na poklon winfows 7 je bio na njemo ali sam ja instalirao 10 jer je 7 kocio i sve je bilo u redu ali posle vise od 4.5 meseci se iskljucio i ne radi punjac svetli ali laptop ne mozda je zbog vlage jer smo ga u toj sobi drzali kako sada da ga upalim?

 • Zdravo Meni se pokvario Deall Laptop koji sam kupio u Srbiji . Imama garanciju do sredine marta da li vi mozete da servisirate moj laptop?

 • Poštovani,

  Naime, želeo bih da nadogradim svoj Dell Vostro 3583 laptop tako što bih mu pojačao RAM memoriju sa 4 na 8GB i u njega ubacio SSD ako je to uopšte moguće. Ako jeste, da li je moguće ostaviti i SSD i HDD na laptopu, pošto trenutno na njemu imam HDD od 1TB? SSD ne bih ugradio veći od 256GB.
  Ukoliko biste bili ljubazni da mi predložite te komponente u opsegu od najjeftinijih do najskupljih solucija, to bi mi jako značilo.
  I za kraj me zanima, koliko bi me koštala ta nadogradnja u Vašem servisu?
  Srdačno unapred zahvaljujem na odgovoru!

 • Здраво,
  У питању је лаптоп P54G/9343.
  Проблем је са DC портом.
  Да ли имате на стању 0P7G3 за замену?
  Колика је цена самог дела и колико би коштала цена дела + замена у вашем сервису.