• Imama alienware r2 15 na kome je crkla baterija (bar sam ja tako mislio) i radio je samo na kablu. nakon kupovine nove baterije i zamene problem je i dalje isti. Najverovatnije je problem sa Charging IC. Da li mozete da resite ovaj problem?

 • Dell laptop Precision 7730, kvar je najverovatnije matične ploče, a simptomi su:
  Radio je na bateriju sve dok se nije ispraznila. Baterija se ne puni. Preko ispravljača/adaptera ne radi. Posto imam 3 identična ispravljača za ovaj Dell laptop, svi su isprobani i isto stanje, dok na drugom kompjuteru svi oni rade, tako ispravljač je isključen. Uklonjena je sva RAM memorija SIMM kartice kao i SSD M2 kartice. Cak je i grafička kartica koja je odvojena od matične ploče i zamenjena ispravnom. CMOS baterija je diskonektovana. Sa diskonektovanom baterijom i izvorom napajanja od ispravljača power dugme je drzano minutu da dodje do praznjenja. Nista od navedenog nije dalo rezultat, te se najvjerojatnije radi o problemu maticne ploce.

 • Poštovani,

  Juče sam Vam pisao u vezi kamere na lap topu.Kamera nije u funkciji oko 8 meseci. Danas sam zvao vaš servis, gde sam dobio odgovor da treba da odnesem lap top tamo gde sam ga kupio. Hteo bih da proverim još jednom da li je takva procedura.
  Lap top je kupljen 20.06.2022. u Tehnomaniji na Zvezdari.
  Pozdrav!

 • Dobar dan, pukle su zabice za zatvaranje lap topa i malo se odlepila plastika u donjem delu ekrana, da li radite ovakve popravke

 • Ume li neko da mi objasni zašto nakon 10 instalacija Windows-s i dalje ne mogu ni na koji način da instaliram driver za zvuk? Ne može preko support sajta Dellovog, ne može preko Windows Update-a i ne može ni kao manuelna instalacija. Šta se dešava, zna li neko???

 • NIsam sigurna da li sam na pravom mestu za ovo pitanje. Naime kada sam kupila laptop napravila sam neku šifru. Zapisala sam je. SIstem je Ubuntu. Svaki put kada nešto treba da se apdejtuje traži tu šifru – ukucam je ali kaže da nije ispravna. Pokušala sam sve njene alternacije ali vrlo je jednostavna. Nijedan apdejt nisam uspela da uradim od kada imam laptop. Kako se postavlja nova šifra u ovom slučaju? Guglala sam – vrlo je komplikovano – nisam uspela. Možda možete vi da mi pomognete korak po korak. Hvala!