otkup laptopova

Otkup Laptopova

otkup laptopova

Otkup i reciklaža svih modela laptopova.

Retko u nekom servisu nude otkup laptopova. To je moguće u našem servisu. Ukoliko ne želite da servisirate vaš neispravni laptop ili jednostavno hoćete da prodate vaš polovan, a ispravan laptop, možete se obratiti nama.

Procedura za otkup laptopova

Prilikom dolaska u servis, na licu mesta dobijate procenu vrednosti vašeg laptopa u otkupu. Ukoliko ste zadovoljni našom ponudom, ostavljate laptop na testiranju komponenti koje traje jedan radni dan. Kada istestiramo komponente vašeg laptopa, potvrđujemo i isplaćujemo dogovorenu cenu. Ako na testu utvrdimo da je neka od komponenti neispravna i da ta neispravnost mora da utiče na ponuđenu cenu, nudimo korekciju otkupne cene i u tom slučaju klijent može odustati od otkupa bez dodatne naknade. Ukoliko na testu potvrdimo cenu ponuđenu prilikom prvog dolaska, a klijent ipak u međuvremenu promeni mišljenje, mora da plati cenu pregleda računara od jednog radnog sata.

Procedura za otkup laptopa. Posaljite slike, specifikaciju i cenu na viber 0640544447 ili na facebook stranicu i nasi tehničari će vam odgovoriti kada pregledaju poruke.

RECIKLAŽA STARIH PC RAČUNARA.

RECIKLAŽA SVIH LAPTOPOVA NOVIH I POLOVNIH.