• Puklo mi je kuciste na Toshiba Satellite L50-B-1 DH, zbog cega je verovatno doslo do problema sa flat kablom za display, jer kamera povremeno ne radi i donji desni deo ekrana je poprilicno taman.Da li mozete da resite navedeni problem i koliko bi okvirno kostalo?

 • Poštovani,
  imam laptop Toshiba satellite w30t-A-101, ekran se odvaja od donjeg dela sa tastaurom i može da se koristi kao tablet. Problem je što ne puni baterije. Kada podigne sistem (win 10), dole na ekranu pokazuje: Battery 1: 0%
  Battery 2: Not present
  Kupio sam obe nove baterije ( PA5156U-1BRS; 7,6V; 23Wh/3000 mAh) , jer su mi u servisu rekli da je do baterija, međutim isto se ponaša i sa novim baterijama – ne puni. Nove baterije su bile prazne. Kada mu isključim gornju bateriju, odmah podigne sistem bez problema i normalno radi. Kada mu priključim gornju bateriju (i donja je uključena), krene da podiže sistem i isključi se nekada na samom početku, a nekada na pola i moram da ga uključujem nekoliko puta da bi podigao sistem. Probao sam i sa originalnim punjačem i sa univerzalnim i isto je, nije do punjača. Kada ga priključim na punjač, upali se indikatorska sijalica za punjenje, nije ni do džeka za punjenje.
  Molim vas za savet šta da radim i da li vaš servis može da dijagnostikuje kvar i reši problem.

 • Добар дан! Изненада сам постао власник (половног) лап-топа Toshiba portege z30. Одушевљен сам изгледом, брзино (иако је и5 са 4 гб РАМ) а највише малом тежином и дебљином (виткошћу)!
  Нормално, одмах би хтео да проширим РАМ меморију и распитам се за резервну батерију, да ли је могуће и колико би коштало? Поздрав!

 • Postovani, interesuje me da li imate original bateriju za Toshiba Satellite C855-12L model i koja je cena?
  Unapred hvala i srdacan pozdrav.