• Zdravo. Zanima me cena popravke laptop-a. U stvari, nema neku veliku štetu, samo jednostavno od kako je kupljen(pre 10god), nijednom, tj ja sam jednom skinula Windows 10 sa neta, a to je bilo pre sigurno 5 godina i naravno on neverovatno koči, ali me čudi uopšte kako i radi. Meni je potrebno čišćenje ili čak podizanje sistema, mada bih volela da to što trenutno imam na kompu, slike, podatke i ostalo, ostane koliko toliko. Ne znam da li je to moguće, ali.. I zanima me koliko bi trajalo vremenski pošto mi je potreban za posao.
  Hvala, Jelena

 • U pitanju je lap top acer predator helos 300 PH317-S3 NHQSPEX s/n NHQSPEX02L012044FC2600.Potrebni su ekran i zadnja strana ekrana odnosno cover.Ako moze cijena sa ugradnjom.Pozdrav.

 • Dali imate ACER PH317-53 LCD PANEL.TFT KL.17305.017 LCD PANEL.17.3′.FHD.NGL i koja je cijena.Pozdrav.

 • Poštovani,
  Imam Acer Aspire Ethos 8951G. Nakon pritiska na dugme za paljenje kratko zasvijetli plavi LED ispod dugmeta i kratko se začuje motor na Blue Ray (CD) drive-u, ali se laptop ne upali. Punjač normalno puni jer se vidi LED indikacija s prednje strane. Pokušalo se sa odspojenim CD driveom, izvađenom memorijom i isključenom WiFi karticom, ali neće da se upali. Na prvi MOSFET dolazi 19V napon na ‘source’ a toliko je i na ‘drain’. Na ‘gate’ pinu je oko 9.6V. Na nekoliko mjesta na ploči je izmjereno 5V (bez rastavljanja laptopa).
  Možete li mi reći postoji li mogućnost popravka i koliko bi to eventualno moglo koštati.
  Pozdrav iz Mostara.