Servis servera

Servis servera, popravka servera

Servis delovi i podrška za sve modele servera, servisiramo servere u garantnom roku i servere vangarantnog roka. Imamo delove za vecinu servera Dell, HP, IBM, LENOVO, MICRONIX.

Instalacija softvera

Podrška pri instalaciji softvera cPanel, SSL, Sentora, mail TLS, Sentora SSL, instalacija mail servera, instalacija CENTOS, UBUNTU SERVER, Instalacija VMware Virtualization, podešavanje i setovanje viruelizacije .

Backup i migracija podataka

Podrška instalacija i setovanje VEEAM softvera za migraciju podataka i kontinualan backup sa više servera.

WEB Premium hosting

Od decembra 2016 godine Micronix art doo kompanija je postala vlasnik jos jednog premium hosting provajdera u svojoj ponudi nudimo oko 120 zasebnih premium VPS servera . Možemo da vam ponudimo VPS server sa jedinstvenom IP adresom sa 12 procesora 128GB rama DDR4 i 500GB SSD diskom po ceni od 50 eur. mesečno. Uz server je obezbedjeno održavanje i podršku pri instalaciji.

 

Izrada i projektovanje mrežnih i optičkih sistema.

Izrada i projektovanje mrežnih i optičkih sistema.

 

Instalacija softvera

Podrška pri instalaciji softvera Windows i Office licence, instalacija i postavljanje sopstvenom VPS servera za sajt i email klijenta . Zaštita i bezbednost svih uredjaja koji su u mreži i 24 časa monotoring mrežnog dela.

Backup i migracija podataka

Podrška instalacija i setovanje VEEAM softvera za migraciju podataka i kontinualan backup sa više servera PC ili Email servera. Beckup svih uredjaja se radi jednom dnevno dok se email server i VPS server na kom se nalazi sajt backup radi svakih sat vremena.

Mikrotik uredjaji

U saradnji sa Mikrotik firmom dobijate besplatno uz ugovor o odrzavanju na 1 godinu najnoviji sistem rutera, optičkih switcheva i ostale propratne opreme koja vam je potrebna za najveci stepen poslovanja.

E-mail server

U saradnji sa Cloudways VPS hosting podrškom u mogućnosti smo da vam ponudimo kompletam e-mail server ćija je reputacija 100% sa najvećim mogućim limitom od 10 000 poslatih e-mailova po jednom nalogu.