mobilna-aplikacija-laptop-servis

Laptop Servis

servis maticnih ploca za sve modele laptopovaServis matične ploče

Servis matične ploče kod laptopa je trenutno najzahtevniji i najteži posao koji zahteva preciznost i veliko znanje u elektronici. Laptop Servis je prvi specijalizovan servis u Beogradu za servis matičnih ploča, koji se profesionalno bavi servisom od 2001. godine. Budite slobodni i pozovite naše servisere ukoliko imate bilo koji problem sa matičnom pločom. Oni će se potruditi da vam reše vaš problem.

KVALITET POPRAVKE, CENA I GARANCIJA :

Sama reč da dajemo jednogodišnju garanciju na našu popravku dokazuje kvalitet naše usluge i iskustvo u elektronici.

Cena naših usluga je ista kao i u drugim laptop servisima samo je razlika što mi dajemo na sve popravke 1 godinu garancije. Takodje je razlika  što mi stvarno radimo već 14 godina i bavimo se profesionalno elektronikom.

 

 

servis bga cipova i grafickih kartica, garancija 1 god

Servis BGA čipova

LAPTOP SERVIS RADI ISKLJUČIVO ZAMENU BGA-ČIPA.

GARANCIJA NA ZAMENU JE: 365 dana.

Zamena  BGA čipova predstavlja jedan od napreciznijih i najzahtevnijih popravki koje se vrše na matičnim pločama. Ovaj zahvat zahteva osim velikog znanja i dosta skupu opremu za skidanje BGA čipova. Takve profesionalne mašine ima samo mali broj laptop servisa u Beogradu.

Ukoliko imate takav problem na laptopu, pozovite isključivo samo proverene ozbiljne servise za vaš laptop. Servis koji vam nudi nižu cenu i garanciju od 3 do 6 meseci ne poseduje skupu opremu za zamenu čipa, već samo radi kuglanje vašeg postojećeg čipa, što nije dugotrajno. Takav laptop podleže velikom riziku da posle kuglanja možda ne može da se uradi zamena novog čipa, jer se ploča iskrivi od prevelikog zagrevanja prilikom kuglanja čipa.

 

 

ciscenje coolera na svim modelima laptopova 950din Čišćenje prašine iz laptopa

Prašina u laptopu je jedan od najvećih neprijatelja vašeg laptopa i ona prouzrokuje 90% kvarova na matičnoj ploči laptopa.

Čišćenjem laptopa jednom u šest meseci izbegavate mogućnost da dođe do nekih većih kvarova na laptopu.

PREPORUKA :

Obavezno čistiti prašinu iz laptopa na svakih šest do osam meseci.

Uraditi na svake dve godine zamenu kulera na laptopu.

Cena čišćenja prašine sa zamenom termalne paste i gumica je 950 dinara. Cena je za sve modele laptopova, nezavisno od starosti i modela.

 

 

servis lcd ekrana za sve modele laptopova

Servis LCD – TFT – LED ekrana

Zamena novih originalnih LCD ekrana, SAMSUNG, LG, SHARP, TOSHIBA, za sve modele laptopova.

Garancija na nove, original ekrane je 3 godine.

Ukoliko ekran nije slomljen, a ne radi pozadinsko osvetljenje ili se javljaju linije na ekranu, takav ekran možemo da popravimo.

Ukoliko na ekranu ne radi samo osvetljenje, a nazire se jako slabo slika, takav kvar na ekranu možemo da popravimo.

Garancija na popravku ekrana je 365 dana.

 

 

laptop servis popravka punjaca 950din

Servis punjača za laptop

Servis svih modela punjača za sve laptopove.

Popravka vašeg originalnog starog punjača, popravka svih kvarova na punjačima, popravka konektora, popravka kabla, popravka elektronike.

Popravka punjača nezavisno od kvara na njemu.

CENA: 950 dinara za sve modele punjača.

Garancija za popravku punjača je 1 godina.

 

 

laptop servis instalacija windowsa 950 din

 Windows – OSX Instalacija

Kupili ste nov računar i treba vam instalacija operativnog sistema.

Imate važne podatke, a vaš računar je toliko usporio da vam je potrebna instalacija novog sistema.

Vaš računar su napali strašni virusi i oštetili operativni sistem.

Vaš računar, kada se uključi, posle nekog vremena izbaci plavi ekran. (to neki serviseri zovu PLAVA SMRT). Ali, ne brinite, nije ništa strašno, samo prepustite laptop ekspertima da vam reše problem.

Kompletna instalacija sa svim programima i drajverima je 950 dinara.

 

 • postovani posedujem laptop HP DV3 u poslednje vreme se jako cuje kuler pa mislim da je vreme da se ocisti od prasine i promeni pasta na procesoru. koliko kosta ciscenjeza njega .

 • Postovani,
  Problem je sa punjenjem laptopa (HP je u pitanju), do skoro je gubio kontakt na ulazu koji se blagim pomeranjem kabla mogao namestiti ali sada vise ne raugeje.
  Kolika bi bila cena popravke i rok

  Hvala unapred

 • Imam problem sa punjenjem lap topa. Punjac radi i siguran sam da je ulaz problem rec je o asus lap topu k53s.. koliko bi kostao servis ?

 • Dell laptop inspiron m5030 kad ga uključim ekran crn pusta zvuk u bipobima. 7kratkih bipova koji se ponavljaju, šta je u pitanju. Okvirno cena?

 • Postovani,
  posedujem laptop Toshiba P100 kojem je otkazao graficki cip (go 7600). Zanima me da li je moguce da se cip zameni i ako jeste kolika je cena. Takodje me zanima da li laptop mogu da posaljem brzom postom jer nisam iz Beograda.

  Pozdrav