Čišćenje uredjaja od prašine 950 din.

Lomina 5, hitan servis - otvoren 7 dana u nedelji

064 05 4444 7
Kontaktirajte nas!

Trident je prestao da radi ili prikazuje lose merenje parametara  dKh – Ca – Mg.

 

Dobrodošli na stranicu programa Trident Service!

Ova stranica je vaša polazna tačka za dobijanje informacija o servisiranju vašeg Neptune sistema Trident. Hajde da počnemo sa objašnjenjem kada preporučujemo servisiranje vašeg Tridenta, koje opcije su dostupne za servisiranje vašeg Tridenta i kako možete da zatražite, pokrenete i izvršite svoju uslugu Trident.

Ako ste već započeli i izabrali opciju programa usluge Trident Service, pređite na stranicu za početak usluge Trident!

  • Cišćenje – zamena linija i creva.
  • Cena 8000 RSD.

Zašto i kada treba da servisiram svoj Trident?

Rekli smo na predstavljanju Trident proizvoda: „Preporučujemo da Trident ima rutinski servis malog broja svojih delova u periodu od 12-24 meseca. I dok ćemo imati na raspolaganju komplet za kupce da sami obavljaju ovo održavanje , snažno predlažemo da se Trident pošalje u naš servisni centar kako bi se ovo izvršilo.”

Imali smo neku ideju šta će to biti, ali nismo znali sa sigurnošću sve dok Trident nije delovao na terenu tokom dužeg vremenskog perioda. Pored toga, imali smo procenu kada će delove morati da se zamene, ali smo mogli samo da pretpostavimo ono što smo tada znali.

Premotamo skoro dve godine unapred i sada imamo mnogo bolju predstavu o tome šta treba da se servisira, ali što je još važnije, kada te stavke treba da se servisiraju. Preporučujemo, ali ne zahtevamo, da vaš Neptune Sistems Trident dobije preventivnu uslugu između 12-24 meseci rada. Moguće je da će neki Trident morati da se servisiraju pre ovog preporučenog servisnog intervala, ali to bi bio izuzetak, a ne uobičajeno mesto.

 

Apex Neptun Trident je masina za testiranje parametara u akvarijumu koja zahteva povremeno odrzavanje .

Zamena glave pumpe

Jedna od najvažnijih komponenti Tridenta koji dobro funkcioniše je glava pumpe. Ovako Trident ostaje precizan, tako da je održavanje ove glave novom i u dobrom stanju veliki prioritet.
Kivete i cevi

Kiveta je mesto gde se vrši titracija boje da bi se odredili nivoi vaših parametara. Vremenom će postati mrlja, prljava i obezbojena.
Unutrašnja montaža cevi – creva

U Tridentu postoje neke unutrašnje cevi koje se vremenom mogu istrošiti. Ovo zamenjujemo novom cevi kako bismo omogućili nastavak rada Tridenta.
Trident Sample Line Filter

Opciono:  Za Trident koji se koristi u sistemu sa velikim stepenom čestica u vodenom stubu, može se instalirati filter linija za uzorkovanje kako bi se sprečile začepljenja i blokade
Linija za uzorke i otpad plus konektori

Spoljni uzorak i vod za otpad tokom vremena mogu da se začepe nakon duže upotrebe. Sveži uzorak i linija za otpad će pomoći da se to spreči. Uključili smo i sveže konektore kako bismo minimizirali začepljenje.

 

    • Ukoliko vam se desi da Trident pokazuje lose parametre ili da su jako visoki vreme je za redovan servis Tridenta..

Kako izgleda procedura zamene linija i creva sa ciscenjem?

Napomena: čišćenje je potrebno uraditi a da ne prodje više od 12 meseci od prvog koriscenja reagensa u Tridentu.

Kako još možemo da vam pomognemo?

>