a1

 

 

 

 

 

POPRAVKA MATICNE PLOCE

Popravka maticnih ploca za laptopove. Garancija na servis maticne ploce je 1 godina. Servis maticne ploce rade serviseri specijalizovani za elektroniku i popravku iskljucivo maticnih ploca za laptop

SERVIS LCD EKRANA

Zamena I popravka lcd ekrana za sve modele laptopova. Zamena osvetljenja – led ekrana. Na stanju imamo LCD ekrane LG SHARP SAMSUNG. Garancija na sve lcd ekrane je 3 godine. Ugradnja kupljenog LCD ekrana kod nas je besplatna.

POPRAVKA HDD-SSD hard diska

Spasavanje podataka se radi iskljucivo sa diskova koji su vidljivi na racunaru, prebacivanje i kopiranje podataka na nov kupljen HDD ili SSD kod nas je besplatno. Na stanju imamo sve dostupne HDD i SSD diskove za sve proizvodjace laptopova. Zamena HDD ili SSD diska kupljenog kod nas je besplatna.

POPRAVKA LAPTOP KOJI JE DOSAO U KONTAKT SA VODOM

Ukoliko vam se desio takav problem bilo gde da se nalazite potrebno je da u najkracem mogucem roku izvrsite ciscenje laptopa od tecnosti a da to vreme ne prelazi 48 casova. Statistika je pokazala da ukoliko se uredjaj ocisti i zastiti od dalje korozije u roku od 12 casova popravka je 90% uspesna.