a

kljucne reci:

heli production, heli video, heli production beograd, snimanje iz vazduha, snimanje iz vazduha beograd, heli video snimanje, snimanje helio, snimanje dronom.

 

Heli Production – snimanje iz vazduha dronom

Heli Production je firma koja se bavi snimanjem iz vazduha dronovima bespilotnim letilicama. Snimamo sa najsavremenijim bespilotnim letilicama koje nose filmske kamere RED-Epic i ALEXA mini kamere. Snimci su izuzetno stabilisani jer koristimo MOVI m10 stabilizaciju kamere u vazduhu. Posedujemo 4 profesionalna drona za snimanje iz vazduha i preko 12 dronova proizvodjaca DJI Phantom sve modele, Inspire 1 i Inspire II RAW, DJI mavic, DJI matrice RED.

Za snimanja u zemljama Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Slovenija, Italija, Makedonija, Bugarska, Albanija na standardan cenovnik se dodaje jos 200eur transport opreme i prevoz.

Cenovnik: link

Naša oprema:

RED EPIC – ALEXA MINI + movi stabilizacija
 1. Helikopter x12 DRON.
 2. Movi m15 stabilizacija.
 3. Dva operatera jedan koji upravlja kamerom drugi helikopterom.
 4. 16 baterija dovoljno za 8 letova po 10 min bez punjenja.
 5. Kamera Alexa mini ili Red epic.
 6. 8 baterija za kameru.
 7. Zeis Compact prime 25mm 2.1 + ND set + CP set.
 8. Dodatni monitor 7″ za pregled slike.
SONY A7S II + Zeis Loxia 21mm + movi stabilizacija
 1. Helikopter X8 DRON
 2. Stabilizacija movi m5.
 3. 20 baterija za 10 letova po 10 minuta bez punjenja.
 4. Kamera Sony a7S II.
 5. Objektiv Zeis Loxia 21mm, 35mm, 50mm + ND 4x + ND 8x + CPL.
 6. 6 kom. sony baterija za kameru.
 7. Dodatni monitor 7″ za pregled slike.
 8. 1 Shutter okidač za fotografije.

KONTAKT:

Danijel Rakonjac

danijel@heliproduction.rs

www.heliproduction.rs

+381640544447

Best aerial video solutions.

 

LOGO


Laptop Servis – kompletna tehnička podrška – Beograd

Laptop Servis je prisutan na našem tržištu više od 14 godina. Servis je specijalizovan za popravku laptopova, matičnih ploča i periferne opreme. U servisu rade visokokvalifikovani laptop tehničari sa dugogodišnjim iskustvom u popravci laptopova. Mozemo reči da smo pioniri u popravci laptopova, izdvajamo se kao prvi servis za popravku laptopova u Beogradu. Servis se nalazi u samom centru grada  Lomina br 5/2 TC Zeleni Venac 11000 Beograd.

KORISNI SAVETI LAPTOP SERVIS TEHNIČARA:

U koje vreme mogu da donesem laptop na popravku? +
Svakim radnim danom od 11 do 17 časova i subotom od 11 do 15 časova na adresi Lomina br 5/2 11000 Beograd.

Pokvarila mi se matična ploča, šta treba da radim? +
Popravka matične ploče je najsloženija i najzahtevnija popravka laptopa, to rade isključivo laptop servisi koji se bave elektronikom, takav posao treba prepustiti samo specijalizovanim servisima za popravku matičnih ploča.

U 2 sata noću mi se pokvario laptop da li mogu da ga popravim kod vas? +
Laptop Servis je obezbedio za hitne slučajeve hitan servis koji radi van radnog vremena 7 dana u nedelji radnim danima od 20pm časova do 08am časova, subotom i nedeljom od 15pm časova do 08am časova. Ovaj servis se naplaćuje 5000 RSD + standardna cena popravke.

Interesuje me kupovina rezervnog dela za moj laptop koji bih želeo sam da ugradim? +
Kao Laptop Servis moramo strogo da poštujemo pravila proizvođača pa prodaja original rezervnog dela trećem licu nije moguća, svaki original kupljeni deo mora da prođe testiranje ovlašćenih lica kako bi se izdala važeća garancija. Mi smo isključivo samo servis i nemamo prodaju.

Slučajno je prosuta (voda, sok, alkohol) po laptopu, šta treba da uradim? +
Potrebno je odmah isključiti laptop i izvaditi bateriju ukoliko je to moguće, okrenuti laptop naopačke tako da pozadina ekrana bude okrenuta prema stolu. Odmah odneti u najbliži ovlašćen servis da se uradi detaljno čišćenje svih komponenti koje su došle u dodir sa tečnošću. Napominjemo da treba odneti laptop u servis u roku od najviše 24 casa jer voda-tečnost za 10 do 15 časova prouzrokuje mnoge kvarove. Nikako ne treba paliti laptop jer se time dodatno oštećuju komponente laptopa.

Moj HDD-SSD se pokvario, a nisam napravio backup. Kako mogu da sačuvam podatke? +
Laptop Servis pruža uslugu backup spašavanje podataka sa neispravnih HDD – SSD diskova. Cena zavisi od težine kvara i oštećenja HDD diska, količina podataka ne utiče na cenu. Kada se završi testiranje i dijagnostika HDD diska kupac dobija listu podataka koje je moguće sačuvati i nakon provere liste kada se uveri da su svi podaci na listi, odobrava čuvanje podataka.

Slomio sam LCD ekran šta treba da radim? +
Isključite vaš laptop i posetite najbliži ovlašćen servis da vam zamene nov original LCD ekran.

Pokvario mi se punjač, prestao je da puni laptop, šta treba da radim?
Nikako ne kupujte univerzalne punjače jer oni štete elektronici na vašem laptopu jer parametri koji pišu na njima nisu precizni i nemaju tu snagu kao original punjač. Obavezno ukoliko se odlučite da promenite punjac potražite ovlašćen servis za laptop i kupite original punjač ili kupite polovan original punjač na oglasima.. Statistika je pokazala da 90% korisnika koji su koristili univerzalni punjač imali su u prva 3 meseca kvar sa elektronikom laptopa ili sa konektorom punjenja.

Laptop se pali ali nema sliku na ekranu samo svetle lampice, šta treba da radim? +
To je najčešći problem sa grafičkom karticom koja daje sliku na ekranu, potrebno je da posetite ovlašćen servis i da se zameni cela matična ploča ili da posetite servis koji radi isključivo zamenu BGA grafičkog čipa. Savet: kuglanje ili reballing grafičkog čipa se ne preporučuje takva metoda popravke nije sigurna i ne traje dugo, maksimalno 3 meseca koliko i servisi koji to rade daju garanciju.

LAPTOP SERVIS USLUGE:

Popravka matične ploče za laptop.

Servis – zamena LCD ekrana na laptopu.

Popravka – zamena HDD – SSD diska na laptopu.

Popravka laptopa koji je dosao u kontakt sa tečnošću.

OSTALE USLUGE+++:

Servis tastature za laptop

Servis AC/DC konektora za punjenje laptopa.

Original baterije za sve modele laptopova.

Original punjači za sve modele laptopova.

Antivirus zaštita bitdefender 2018.

Otkup laptopova.

IZDVAJAMO IZ PONUDE:

Besplatna kurirska služba.

Besplatna dijagnostika kvara.

Hitna popravka 24 časa 7 dana u nedelji.

GARANCIJA:

Garancija na svaku nasu uspešno izvršenu popravku je 1 godina.

Garancija na servis matične ploče 1 godina.

Garancija na sve original delove kupljene kod nas je 2 godine.

Garancija na sve LCD ekrane kupljene kod nas je 3 godine.

Ukoliko želite najbolju uslugu za vaš laptop sa najvećom garancijom obratite se našim laptop servis tehničarima za pomoć. KONTAKT

www.laptopservis.rs – office@laptopservis.rs

 

 

 

tekst za apple servis

Apple Servis – kompletna tehnička podrška – Beograd

 

Apple Servis je prisutan na našem tržištu više od 10 godina. Možemo reći da je to prvi specijalizovan servis za popravku apple proizvoda u Srbiji. Servis se nalazi u samom centru grada Zeleni Venac Lomina broj 5/2 11000 Beograd. U servisu rade visokokvalifikovani apple stručnjaci iz Srbije i Austrije koji se trude da svoje znanje iskoriste na što bolji način kako bi korisnicima u Srbiji pružili najbolju apple servisnu uslugu.

KORISNI SAVETI APPLE SERVIS TEHNIČARA:

Kada i u koje vreme mogu doneti laptop na popravku? +
Prijem u servis je radnim danima od 11am do 17pm časova, subotom od 11am do 15pm časova na adresi Lomina br 5/2 Beograd.

Da li na MAC računaru mogu da pokrenem windows? +
Naravno MAC računar – laptop možete koristiti isto kao i običan windows laptop, windows operativni sistem se može instalirati na bilo koji MAC računar i radiće drastično bolje i stabilnije nego na običnom laptopu – računaru.

Da li kod vas mogu da kupim rezervni deo za apple računar i da ga sam ugradim? +
Nažalost ,prema apple standardu svaki rezervni deo kupljen kod nas se isključivo mora ugraditi prema proceduri apple kompanije u našem servisu, prodaja rezervnog dela trećoj strani je strogo zabranjena. Ugradnja svakog kupljenog rezervnog dela kod nas je besplatna.

Prosuo sam tečnost po laptopu – apple iPhone telefonu, šta treba da radim? +
Potrebno je da odmah isključite vaš uredjaj i da ga u najkraćem mogućem roku odnesete na hitno čišćenje. Čišćenje treba da se izvrši za maksimalno od 12 do 24 časova kako bi se sprečili kvarovi na vašem uređaju. Statistika je pokazala ukoliko se uređaj očisti u roku od 10 časova uspešnost popravke je 90%. Nikako ne treba sušiti uređaj, jer sušenjem dolazi do još veće štete na elektronskim komponentama uređaja.

Moj HDD se pokvario a nisam napravio backup podataka, šta treba da radim? +
Naš Apple Servis ima uslugu spašavanja podataka sa svih oštećenih HDD diskova. Takva usluga se naplaćuje po važećem cenovniku i ne zavisi od količine podataka već od oštećenja na samom HDD – hard disku. Dijagnostika i procena spašavanja podataka sa neispravnog HDD-a traje oko 1 radni dan, nakon čega korisnik dobija listu podataka koji se nalaze na njegovom HDD-u. Nakon provere i odobrenja od strane korisnika podaci se čuvaju na drugi ispravan HDD disk.

Kupio sam nov laptop da li treba da formiram bateriju? +
Apple laptopovi i uređaji dolaze sa fabrički formiranom baterijom ali nije greška taj postupak ponoviti, ispraznite bateriju na 10% i kada se napuni na 100% ostavite jos sat vremena da se puni. Ovaj postupak nije neophodno uraditi ali se od strane naših apple tehničara preporučuje. Apple pravi izuzetno kvalitetne i izdržljive baterije.

APPLE SERVIS USLUGE

Popravka matičnih ploča za sve modele apple laptopova, iMac, MacPro, MacMini uredjaja.

Zamena LCD – retina ekrana.

Zamena original apple baterija za sve modele apple laptopova.

Zamena tastature i touchpad-a na apple laptopovima – MacBook, MacBook Pro, MacBook pro New. MacBook Air.

Zamena SSD diska ili HDD diska za sve apple laptopove.

Servis punjača za sve modele apple laptopova.

Nadogradnja RAM memorije za sve apple računare i laptopove.

Original rezervni delovi za sve Apple MacBook, MacBook pro, MacBook Pro new, MacBook Air, iMac, iMac Pro, MacPro modele uređaja.

GARANCIJA:

Garancija na sve original rezervne delove je 1 godina.

Garancija na svaku uspešno izvršenu popravku je 1 godina.

Garancija na LCD ekrane je 1 godina.

IPHONE I IPAD USLUGE:

iPhone zamena original LCD ekrana.

iPhone zamena original baterije.

iPad zamena original LCD ekrana.

iPad zamena original baterije.

Ukoliko želite najbolju uslugu za vaš apple uređaj sa najvećom garancijom obratite se našim apple servis tehničarima za pomoć. KONTAKT

www.appleservis.rs.rs – office@appleservis.rs